Obaveštenja

ФИЛОЛОГ-ЧАСОПИС ЗА ЈЕЗИК, КЊИЖЕВНОСТ И КУЛТУРУ

2022-05-20

Налазите се на интернет страници часописа Филолог, чији је издавач Филолошки факултет Универзитета у Бањој Луци.

Филолог је научни часопис који има за циљ промовисање савремених теоријских и интердисциплинарних приступа проучавању језика, књижевности и културе.

Позивамо Вас да својим доприносом побољшате квалитет нашег часописа и представите свој истраживачки рад широј академској заједници.

Филолог је уврштен на листу часописа Међународног славистичког комитета, а од марта 2016. године и на ERIH PLUS листу.

Часопис Филолог излази два пута годишње, у јуну и у децембру. Радове прихватамо током цијеле године, а можете их послати на имејл-адресу filolog@flf.unibl.org.

Позивамо Вас да нам се придружите и на фејсбук страници Филолога (ЛИНК) и то исто препоручите оним колегиницама и колегама који би могли да буду заинтересовани за садржаје и сарадњу у нашем часопису.

Pročitaj više o ФИЛОЛОГ-ЧАСОПИС ЗА ЈЕЗИК, КЊИЖЕВНОСТ И КУЛТУРУ

Trenutni broj

God. 15 Br. 29 (2024): Филолог – часопис за језик књижевност и културу
					##issue.viewIssueIdentification##
Objavljeno: 2024-06-30

JEZIK

Pogledaj sve brojeve

Philologist – journal of language, literary and cultural studies

Philologist, founded by the Faculty of Philology, Banja Luka, is an open access, peer-reviewed journal promoting contemporary theoretical and interdisciplinary approaches from the fields of language, literature, and culture, with an international editorial board.

We kindly invite you to make your academic contribution and improve the quality of our journal.

The Philologist journal has been registered in the list of the International Committee of Slavists. It has also been indexed in the ERIH PLUS list since March 2016.

Philologist journal is published biannually, in June and in December. Papers can be submitted over the course of a year and should be sent to the following address: filolog@flf.unibl.org.

We also invite you to join us on Facebook page of the Philologist (LINK) and recommend us to your colleagues, who might be interested in sending their contributions and browsing through the journal contents.